Lokala ungdomsavdelningar i Stockholmsområdet

Vanligtvis väljer man den plats som är närmast där man bor, men om någon av de andra platserna eller dagarna passar bättre kan man givetvis välja dem. Om du börjar är det sedan verksamhet en gång i veckan på kvällstid och övningar ca en helg i månaden. Mer information kommer du att få vid första tillfället.

Torsdag den 2 september kl 1915-2045.
Soldathemmet vid Livgardet, Granhammarsvägen 2, Kungsängen

Tisdag den 7 september kl 1900-2045
Karlbergs slott, Karlbergs Slottsväg 12, Solna, samling på höger sida av slottets framsida
(Inga parkeringsmöjligheter vid slottet)

Söndag den 5 september kl 1000-1400
Torsdag 9 september kl 1900-2100
Marknadsvägen 249, Täby (källarlokal ingång från gatan)

 

Helgövningarna genomförs vanligtvis på Livgardets övningsfält i Kungsängen för alla lokala ungdomsavdelningar ungefär en helg i månaden.

Har du några frågor kan du skicka dem till stockholm.ungdom@forsvarsutbildarna.se

Om det är så att du tycker att det är för långt till/från våra ungdomsavdelningar finns det även ungdomsverksamhet på andra orter runt Stockholm

Luftvärnsförbundets ungdomsavdelning – Ulv – har sina lektioner i Norrtälje och övningar oftast på Väddö: Kontakt med Ulv får du på mail ulv@luftvarn.se Ulv tillhör ett annat förbund, men genomför verksamhet efter samma upplägg som vi gör.

Södertörns Hemvärnsungdomsavdelning har sina lektioner i Västerhaninge och övningar oftast på Berga. Kontakt med dem kan du få på mail: f.vidlund@gmail.com Hemvärnsungdom är en annan organisation, men genomför verksamheten på likande sätt och med samma bestämmelser i grunden

Detta kan vara två alternativ beroende på vart du bor.

Välkommen
www.forsvarsutbildarna.se/ungdom/